21 Aralık 2007 Cuma

Cast

Efenim blog zimbirtimiza baslamadan once bas rollerde kimleri görücez onlari sizlerle paylasmak istedim.

Deklarit: 27 yasinda, bekar, isletmeci. Gecelerin hizli adami. Kalabaligi ve gürültüyü sever. Oynamaz, agir abi takilir. Meyve tabaginda en cok muzu yer bitirir, sömürür, diger muzseverlerin ahini alir. Rus salatasini sever.

Sky: Otuz küsür yasinda.. Otuz küsürdeki 3'ten sonra gelecek olan rakam daha icad edilemedi. Kel, top sakalli. Sakin ortamlardan hoslanir. Muzik duydumu duramaz oynatir. Meyve tabagindan en cok karpuzu a$irdigi gözlemlenmistir. Grandma lover.

Dinyeper: Iste gecelerin taninan adami.. 32 yasinda, bekar. Eger bir gece kulübüne onunla beraber gittiyseniz elinizi sikacak cok garson, sef, müdür, patron vs var demektir. Masaniza gelecek beles yanar dönerli meyve tabagi da cabasi.. Sebze yemez, meyve sevmez. Enternasyonel a$k adami. Siyah giyer.

Hemeka: 27 yasinda, muzmin bekar. Bakmayın bekar takıldığına her daim cep telefonunda, msn listesinde orda burda bir kırdığı ceviz vardır. Mekanda çapkın bakışları sayesinde konsların da dikkatini çeker seftali ve kavun favorileridir. Arada muza da dadanir ama salak yapmasini iyi becerir, kimse cakmaz. Deklarit ile beraber muzlu frozen servis edilecek günleri iple çekmektedir.

2 yorum:

hemeka dedi ki...

Kendimi yazmayim dedim, Ddazlak sen yaz dedim, neler yazmis bööle.. Yok ceviz kirmalar falan.. *elal :)

Adsız dedi ki...

MERAK ETTIIMÇBIZI GOTURECEKMISINIZ PAVYONA.YOKSA BURADA KENDINIZIMI OYALIORSUNUZ.BIRAZ DAHA PAVYON KULTURU BEKLIORUZ.ARKADASIN BIRI PARISE LIDO SHOW IZLEMEYE GIDIORMUS YILBASINDA DUYUMLARA GÖRE.
antalyalı meçhul hayranınız