28 Aralık 2007 Cuma

ve aylar sonra oradaydik..

En son nezaman, kimlerle, nasil gitmistik hatirlamiyorduk aslinda.. Ama kuvvetle muhtemel tahminlerimiz 2006'nin Kasim Ayi oldugu yönünde idi.. ve nerden baksaniz aradan gecen koca bir yildan sonra yine Dayana'nin kapisindan iceri i$iklarin o büyülü dünyasina giris yapmistik. Evet, gectigimiz Carsamba gecesi oradaydik..

Efenim muhabbetimize ilk evvel girisgah olsun diye hatta bi nevi aperatif niyetine Balcova'da Fisilti Pub'da basladik. Fisilti her zaman ki gibi doluydu. Mekana yeni 3 tane kocaman plazma tv'ler kullanilmaya baslamis.. Plazmalarda PowerTurkTv'den görüntüler oynarken mekana verilen müzik ise yüksek ihtimal bilgisayardan caliyordu. Tabi bunlarla göz ucuyla ilgilendikten sonra muhabbete tam gaz devam da ediyorduk.. Meyve tabagimiz'da her zaman oldugu gibi Muz en cok ragbet gören meyvemizdi.. Saatlerimiz 01:30'u gösterdiginde ise artik yavas yavas Dayana'ya gecmenin vaktinin geldigini hissediyorduk.. Yalniz sunu soylemeden de gecemiyecegim, Fisilti'da gecenin finaline Sansar'in bagira bagira dile getirdigi hakli isyani damgasini vurmustu.

01:45.. Alsancaktaydik.. Muhtemelen saatlerimiz 01:50'yi gösterdiginde Dayana'nin kapisindan iceri girmis olacaktik ki zaten öyle de oldu.. Bu sefer bir degisiklik olsun istedik ve ikinci kata ciktik, yerimizi aldik.. Masamiza gelen meyve tabaginda göremedigimiz muz her ne kadar bizi üzüntüye gark etse de bi süre sonra kendimizi toparlayip hic bisey olmamis gibi davranmaya devam ettik.


Sahne showlari, fasil, dans ve muhtesem kivrakligiyla izledigimiz dansözümüz ve de yine bir arada olmanin verdigi muhabbetle saatlerimizi 04:00 yapi vermistik..



Tam kalkmak üzereyken masamiza gelen ikinci meyve tabagindaki kocaman muzlarin varligi ise yüzümüzdeki gülücük kat sayisini arttirmaya yetmisti..

4 yorum:

DeklariT dedi ki...

Uzun zaman sonra tanıdık mekana gitmek çok keyifliydi gerçekten.Çok kalabalık olmayan bu seansta farklı bir açıdan sahneye hakim pozisyon almıştık.Aramıza yeni katılan kardeşimizin müdürümüzle olan diyalogları gecenin sonunda arabaya yönelmişken bile devam ediyordu.Değişen sahne personeline aşina olmak için verilen çabalar sanırım diğer ilerleyen seanslarda da devam edecek.ilerleyen günlerde melisa müzikhol ile ilgili yapılan ilk ziyarete yönelik bilgi paylaşımı sanırım yine bu sayfalardan yapılacaktır.

Adsız dedi ki...

ben de oranin adi neydi ulan diye kasiyordum kendimi.. melisa.. dogru.. da burda konu o degil.. onemli olan fisiltida konusu gectigi gibi insan kendi kendine yetebilmeli :))) *elal

Adsız dedi ki...

TEEESSÜFLERİMİ TAAA BURADAN antalyadan göndrıorum.puhhh size

Unknown dedi ki...

rezalet biryer pavyon pavyon desek daha doğru